Coaching

Leer jouw merkidentiteit en bedrijfskoers verwoorden en trek klanten aan waar jij blij van wordt...

Wil jij jouw merkidentiteit en bedrijfskoers helder krijgen?

Ik help jou graag met het helder krijgen van jouw merkidentiteit en wie jij bent.

Maak een afspraak via info@pure-creation.nl

óf bel naar 06-11168407

Is het voor jou als ondernemer een uitdaging om meer in het licht te gaan staan? Om echt te laten zien wie jij bent? En te gaan staan voor wat je écht wilt? Ben je geneigd zelf meer op de achtergrond te blijven, maar voelt dat niet meer goed? De tijd van jezelf klein houden is voorbij. Ik help je graag met het helder krijgen van jouw merkidentiteit en bedrijfskoers. Zodat jij echt kunt gaan staan voor wat jij wilt en voor wie jij bent. Én de klanten aantrekt waar jij blij van wordt.

Wat is coaching?

In het coachingstraject begeleid ik jou persoonlijk bij het helder krijgen en verwoorden van jouw bedrijfskoers en jouw merkidentiteit. Het is mijn kracht om mij te verplaatsen in wie jij bent en herken dan ook heel snel de visie achter jouw verhaal. Soms zelfs een stapje eerder dan jijzelf. Maar nooit uit verbinding met jou. Ik plaats je niet in een hokje van hoe ik (of je buurman, moeder of partner) vind hoe je het zou moeten doen. Het werkt andersom. Het moet voor jóu werken. Want jouw bedrijfskoers draait 100% om jou. Het is jóuw merkidentiteit… Coaching helpt jou dit helder te krijgen.

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Een traject begint met een intake waarin we kijken naar jouw persoonlijke doelen zodat jouw traject echt maatwerk wordt. In het traject hebben we zes sessies van anderhalf uur waarin ik je coach op basis van jouw persoonlijke vraag of uitdaging. Daarnaast krijg je verschillende doe-opdrachten waar je gedurende het traject zelf mee aan de slag gaat. Tussentijds hebben we check ups via de mail. Na het doorlopen van het traject sluiten we af met een eindgesprek. Hierin kijken we naar de resultaten die je hebt geboekt en hoe je deze constructief gaat integreren in je bedrijf (en wellicht je leven).

Wat klanten zeggen

Jedidjah heeft me de rust en ruimte gegeven om laagje voor laagje dieper te gaan. Om echt onder ogen te komen waar ik voor wil gaan. Ik waardeer haar eerlijkheid, enthousiasme, passie en betrokkenheid. Jedidjah, je bent een kanjer!!
Jidske
Jedidjah is een bijzondere vrouw. Ze luistert, ze hoort je, ze weet je te raken. Ze heeft een gave om twijfels, zorgen of problemen om te zetten in mogelijkheden en je anders naar deze zaken te laten kijken. Ze zorgt voor inspiratie, verfrissing en positieve kijk. Ik heb veel van haar geleerd en hoop nog veel meer te mogen leren.
Marleen
Door het respect voor en de mooie antwoorden op mijn vragen of twijfels weet ik dat het niet eng is om te vertellen hoe ik denk en voel over iets. De manier waarop jij mij prikkelde, voelde voor mij fijn aan. Dank je wel, Jedidjah.
Josje

Wil jij jouw merkidentiteit en bedrijfskoers helder krijgen?

Het helder krijgen van iets wat kan voelen als een roeping vraagt aandacht. Als het van alle kanten moet kloppen, wil je niet over één nacht ijs gaan. Dan is de valkuil dat je blijft fladderen. Dus wil jij dat jouw bedrijf goed uit verf komt? Ik help jou graag met het helder krijgen van jouw merkidentiteit en wie jij bent.

Maak een afspraak via info@pure-creation.nl of bel naar 06-11168407

TOP