Hallo!

Mijn naam is Jedidjah Companje en ik ben de oprichter van Pure Creation. Meer weten over mij en wat ik voor jou kan betekenen?

Maak een afspraak via info@pure-creation.nl

óf bel naar 06-11168407

Over Pure Creation

Pure Creation is een eigenzinnig en onconventioneel marketing-, tekst- en coachingsbureau. Alles draait hier om het vatten en verwoorden van jouw merkidentiteit. In 2008 ben ik, Jedidjah Companje, begonnen met Pure Creation als coach. Toen al draaide het om het uitvinden van wie je bent, jouw passie en het doel waarvoor jij geboren bent. Met de tijd ontdekte ik dat mijn kracht zit in het vatten en verwoorden van wie jij bent. En in de meeste gevallen bleek dat een directe link te hebben met ondernemen of de wens om een eigen bedrijf neer te zetten. Voor heel veel ondernemers is hun bedrijf hun roeping en naadloos verbonden met hun eigen identiteit.

En dat geldt uiteraard ook 100% voor mijzelf. Vanaf de eerste dag van mijn hbo opleiding Communicatie voelde ik dat ik het anders wilde doen. Promotie en marketing gaan niet over het verkopen van een lege huls. Het gaat om de mensen achter het product en bedrijf. En als je dan al gaat voor mooie praatjes, laat het dan in ieder geval kloppen met wíe je bent. Marketing gaat niet om je imago poetsen, maar om je identiteit laten zien. Om de mens achter het verhaal nog beter te kunnen begrijpen, studeerde ik na het behalen van mijn bachelor diploma door in coaching. Tijdens mijn opleiding Mensgericht Coachen ontdekte ik het belang van luisteren. Een van de meest vergeten vaardigheden in de marketing, maar het begin van alle communicatie. En mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling en groei werd extra aangewakkerd.
 
Als kind wilde ik schrijver worden. Of psycholoog. In mijn werk komen deze dingen prachtig bij elkaar. Ik hoor vaak terug dat ik een creatieve geest ben. Als woordenkunstenaar beschik ik over een scherpte en precisie waarmee mijn teksten altijd raak zijn. Een van mijn grootste talenten is om dat wat in mensen leeft eruit te laten komen en te verwoorden. Zodat het de wereld in kan worden gebracht. Mensen die mij ontmoeten ervaren mijn eerlijkheid als ontwapenend waardoor zij mee worden genomen in mijn optimistische wereldbeeld. Mijn humor helpt het ijs breken en omdat ik zelf open ben, geef ik anderen de ruimte om hun schild te laten zakken. Ik heb oog voor de schoonheid in de wereld en zie altijd het goede in mensen. Ik zie het als mijn missie om anderen te helpen de schoonheid in zichzelf te ontdekken en dit uit te dragen. Ik neem je graag mee op de magische ontdekkingstocht naar wie jij bent; jouw (merk)identiteit.
TOP